Behandeling van je angstklachten

Als je last hebt van angsten, of overmatig zorgelijke gedachten, dan wordt er een deel van je leven ontnomen. Soms een heel groot deel. De angst vult niet alleen je gedachten, maar ook je gedrag en zelfs je dag. Waarschijnlijk ging het stapje voor stapje en viel het je in het begin niet eens op; dat je dingen ging vermijden, dat je een omweg nam, dat je dat maar even niet deed. Zo sloop de angst door alles heen. En nu heeft diezelfde angst je hele leven gegijzeld.

Stoppen met vermijden en inzicht krijgen

Of je nu een fobie hebt of een algemeen gevoel van angst. Of je er dwanghandelingen bij hebt, bijvoorbeeld steeds je handen wassen of niet, alle angstklachten hebben twee constanten: je angst is niet reëel, en ergens weet je dat ook, en je wilt datgene waar je angstig voor bent vermijden.

Heb je vragen over angstklachten?

Neem dan even een kijkje op het angst forum: www.angstpsychologen.nl. Je kunt hier anoniem je angstvragen stellen en deze worden gratis beantwoord door ervaren psychologen, waaronder ik zelf.

Contact

Voor vrijblijvend advies en een antwoord op jouw vragen kun je ons bereiken op 085 – 40 14 720. Al onze secretariaat medewerkers zijn psychologisch opgeleid, zodat je inhoudelijk goed geadviseerd kan worden. Daarbij wordt in overleg bepaald welke therapeut het best bij je past. Na het maken van een keuze kan er een afspraak ingepland worden, zonder wachtlijst!